Image
    Ik ben verbaasd over de kwaliteit van de bodems. Ook de tomatensaus is erg lekker. Jullie kunnen gerust deze bodems gebruiken. Ik vind het alleen nog een beetje raar tegenover mijn klanten (vandaar ook niet met mijn restaurant naam), die zijn toch echte bollen gewend. Maar daar moet ik maar niet te veel aan denken. Bedankt jongens
    - Italiaans specialiteiten restaurant in Regio Utrecht
    Ik ben er heel erg blij mee. Ik heb veel stress van personeel en op dit manier heb ik dat minder. Bedankt jongens
    - Grillroom in Heemskerk
    Van te voren was ik sceptisch om over te stappen van deegbollen naar kant en klare bodems. Ik wist niet hoe mijn klanten er op zouden reageren. Zij merken geen verschil en het helpt mij tijdens de werkuren.
    - Pizza restaurant te Doetinchem
    Dankzij de mannen van Deegmeesters heb ik de juiste bodem voor mijn pizza's en kan ik daardoor verder bouwen aan mijn bedrijf
    - M. Toker uit Hazeldonk
    Voor ons de perfecte partner om samen te werken om voor de klant het optimale eindproduct te realiseren.
    - J. Winne
    Noordhoek Geraspte Kaas is dé specialist op het gebied van geraspte kaas. Om haar klanten zo goed mogelijk te adviseren, wordt er regelmatig met geraspte kaas getest. De smelteigenschappen zijn het best te zien op een pizza, het liefst een goede bodem die een perfect bakresultaat geeft. Zowel in een pizzaoven als op een bandoven worden de Deegmeester bodems heerlijke traditionele pizza’s van hoogwaardige kwaliteit. Tegenwoordig wil iedereen bij Noordhoek helpen bij het testen!
    - Jan Korporaal van Noordhoek Kaas