

Pizza mozzarella-tomaat
Een van de meest originele pizza recepten is de tomaat/mozzarella.
Beleg een bodem van 30 centimeter met 80 gram van onze authentieke saus.
Verdeel de saus over de bodem, bak de bodem in een steenoven op 300 graden in 3 minuten.
Intussen snij je de mozzarella en tomaat in plakken.
Na 3 minuten haal je de bodem even uit de oven, en verdeel je de plakken mozzarella en tomaat over de bodem.
Bak hem daarna nog 1 minuut af in de steenoven.
Haal hem uit de oven en snij hem in stukken. Eet smakelijk.

Dizza Antipasti
Onze Dizza bodems worden gemaakt van 100 procent Speltmeel.
Strijk de ovale Dizza bodem in met 50 gram tomatensaus.
Beleg hem dan met 120 gram Antipasta mix (zucchini, paprika etc).
Strooi op het geheel met 50 gram kaas mix en knoflook naar smaak.
Bak hem daarna in de steenoven voor 3,5 minuut. Eet smakelijk

Pizza Tropicana
Neem een bodem en top die af met 80 gram saus.
Bestrooi hem dan met 80 gram kaas mix en bak hem in 3.5 minuut af in een steenoven met een temperatuur van 330 graden.
Snij de mini tomaatjes in de helft en leg 6 plakjes parmaham klaar en 50 gram rucola.
Wanneer de pizza uit de oven is beleg je hem met de rucola , de minitomaatjes en de parmaham.
Strooi nog wat vlokken kaas en snij hem stukken. Eet smakelijk